Max Power (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Max Power
Katerangan priangga
Jeneng dawa Max McAuley Power[1]
Tanggal lair (1993-07-27) 27 Juli 1993 (umur 27)[2]
Papan lair Birkenhead, Inggris[3]
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 6
Karir nom
2002–2011 Tranmere Rovers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2015 Tranmere Rovers 110 (17)
2015–2019 Wigan Athletic 126 (15)
2018–2019Sunderland (nyileh) 16 (3)
2019– Sunderland 53 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:35, 20 October 2020 (UTC).


Max Power (lair 27 Juli 1993) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Sunderland.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Cithakan:Hugman
  2. a b "Name:Max Power". Tranmere Rovers F.C. Diarsip saka sing asli ing 24 September 2011. Dibukak ing 31 August 2011.
  3. Rollin, Glenda; Rollin, Jack, eds. (2012). Sky Sports Football Yearbook 2012–2013 (43rd ed.). London: Headline. p. 545. ISBN 978-0-7553-6356-8.