Matori Abdul Djalil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Barkas:Djalil 1.jpg
Matori Abdul Djalil

H. Matori Abdul Djalil (Salatiga, Jawa Tengah, 11 Juli 1942Jakarta, 12 Mèi 2007) ya iku Mantri Pertahanan ana ing jamané Kabinet Gotong Royong. Panjenengané lulusan saka Fakultas Ékonomi Universitas Kristen Satya Wacana, Salatiga. H. Matori Abdul Djalil tilar donya amarga kaserang lelara stroke ing taun 2007.

Pendidikan[besut | besut sumber]

Karir[besut | besut sumber]

Karir pulitik[besut | besut sumber]

Didhisiki déning:
Moh Mahfud MD SH SU
{{{jabatan}}}
2001 - 2004
Diganti déning:
Juwono Sudarsono