Menyang kontèn

Marga, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Marga
Désa
Marga kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Marga
Marga
Marga kapernah ing Bali
Marga
Marga
Marga kapernah ing Indonesia
Marga
Marga
Koordhinat: 8°28′36″S 115°09′56″E / 8.47655°S 115.1656°E / -8.47655; 115.1656Koordhinat: 8°28′36″S 115°09′56″E / 8.47655°S 115.1656°E / -8.47655; 115.1656
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07.2008

Marga iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Marga, Tabanan