Menyang kontèn

Manikyang, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Manikyang
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tabanan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°26′47″S 115°03′22″E / 8.44629°S 115.05614°E / -8.44629; 115.05614Koordhinat: 8°26′47″S 115°03′22″E / 8.44629°S 115.05614°E / -8.44629; 115.05614
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2009

Manikyang iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Selemadeg, Tabanan