Manikyang, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manikyang
Désa
Manikyang kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Manikyang
Manikyang
Manikyang kapernah ing Bali
Manikyang
Manikyang
Manikyang kapernah ing Indonésia
Manikyang
Manikyang
Koordhinat: 8°26′47″S 115°03′22″E / 8.44629°S 115.05614°E / -8.44629; 115.05614Koordhinat: 8°26′47″S 115°03′22″E / 8.44629°S 115.05614°E / -8.44629; 115.05614
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
51.02.01.2009

Manikyang iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg, Tabanan