Mambang, Selemadeg Wétan, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mambang
Désa
Mambang kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Mambang
Mambang
Mambang kapernah ing Bali
Mambang
Mambang
Mambang kapernah ing Indonésia
Mambang
Mambang
Koordhinat: 8°31′42″S 115°03′46″E / 8.52827°S 115.06272°E / -8.52827; 115.06272Koordhinat: 8°31′42″S 115°03′46″E / 8.52827°S 115.06272°E / -8.52827; 115.06272
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Wétan

Mambang iku désa ing Kacamatan Selemadeg Wétan, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Wétan, Tabanan