MGM Mirage

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
MGM Mirage
Jinis Umum (Cithakan:NYSE)
Indhustri Kasino dan hotèl
Diadegaké 2000
Kantor pusat Las Vegas, Nevada
Tokoh wigati J. Terrence Lanni (CEO)
James Murren (CFO)
Kirk Kerkorian (Pemegang Saham Mayoritas)
Prodhuk Hotèl
Pametu $7.4 miliar USD
Karyawan lebih dari 70.000
Situs wèb www.mgmmirage.com

MGM Mirage (Cithakan:NYSE) punika sebuah bisnis ingkang berbasis ing Las Vegas, Nevada ingkang berpengalaman ing pembangunan, kepèmilikan lan operasi hotèl lan kasino ing sèdaya dunia. Perusahaan punika miwiti operasinya tanggal 31 Mei 2000 saksampunè bakdo penggabungan MGM Grand Inc. lan Mirage Resorts, Inc. MGM Mirage inggih punika perusahaan perjudian ingkang ageng kaping kalih dunia.[1] Milyarder Kirk Kerkorian lan Tracina Corporation-nipun inggih punika nyèpèng saham kasebar MGM Mirage. Kerkorian ugi bèkas gadaham studio film Metro-Goldwyn-Mayer, ing pundhi perusahaan saklajèengipun MGM Grand, Inc. mèndèt asmanipun. Taun 2005, perusahaan punika nyepeng properti seluas 83 ekar (3.4 km²) ing Las Vegas Strip. Pendapatan taunanipun sawetawis $7.4 miliar USD. Perusahaan ugi gadahi MGM Grand Detroit, ing pusat kota Detroit, Michigan lan ing enggal punika gadahi MGM Grand Macau ing wulan Desember 2007, dipungadahi lan dipunoperasiaken ngelampahi kerjasama 50/50 antawis MGM Mirage lan Pansy Ho Chiu-king.

Properti MGM Mirage[besut | besut sumber]

Sedaya properti dipungadahi déning sadaya MGM Mirage sanesipun ingkang sampun dipuntandai.

Las Vegas, Nevada[besut | besut sumber]

Patung Liberty di New York-New York dengan MGM Grand Las Vegas di belakang.

Ing pundhi kemawon ing Nevada[besut | besut sumber]

Properti Sanesipun[besut | besut sumber]

Subsidiari[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "Fire Strikes Las Vegas Hotèl-casino". 2008-01-25. Retrieved 2008-01-25.  Unknown parameter |month= ignored (help)
  2. ^ "MGM Mirage forms hospitality subsidiary". Las Vegas Review-Journal. 2007-05-30. p. 2D. 

Cithakan:MGM Mirage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=MGM_Mirage&oldid=1017723"