Lubuk Baja, Batam

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Kutha {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]] Lubuk Baja iku sawijining kecamatan ing Kutha Batam, Kapuloan Riau, Indonésia sing dumadi saka 5 kelurahan:

  • Kelurahan Batu Selicin
  • Kelurahan Lubuk Baja Kota
  • Kelurahan Kampung Pelita
  • Kelurahan Pangkalan Petai, dan
  • Kelurahan Tanjung Uma.

Cithakan:Lubuk Baja, Batam

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lubuk_Baja,_Batam&oldid=846109"