Menyang kontèn

Batam Kota, Batam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Batam Kota
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKapuloan Riau
KuthaBatam
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri21.71.10 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Désa/Kalurahan6

Batam Kota iku kacamatan ing Kutha Batam, Kapuloan Riau, Indonésia. Déning masarakat Batam Kacamatan Batam Kota kondhang kanthi istilah Batam Center. Ing Kacamatan iki dumunung pusat papréntahan Kutha Batam, Alun-alun lan Masjid Raya Batam. Mega Wisata Ocarina uga dumunung ing Kacamatan iki. Lokasiné kang strategis ing satengahing Pulo Batam agawé Kacamatan Batam Kota ngembang pesat dadi kawasan indhustri lan pemukiman kang ramé.

Kacamatan Batam Kota duwé 6 kalurahan:

  • Kalurahan Sungai Panas (terdiri dari 26 RW)
  • Kalurahan Baloi Permai (11 RW)
  • Kalurahan Taman Baloi (22 RW)
  • Kalurahan Sukajadi (4 RW)
  • Kalurahan Belian (27 RW)
  • Kalurahan Lempongan Tering (11 RW).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Batam Kota, Batam