Liquorice allsorts

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Liquorice allsorts
Liquorice Allsorts in a glass bowl.jpg
JinisConfectionery
Panggonan asalUnited Kingdom
Tlatah utawa prajaSheffield
DigawéGeo. Bassett & Co
Woworan pokokLiquorice, sugar, coconut, aniseed jelly, fruit flavourings, gelatine
Buku masakan: Liquorice allsorts  Médhia: Liquorice allsorts

Liquorice yaiku macem-macem panganan manis minuman keras sing didol minangka campuran. Digawe saka omben-omben, gula, klapa, jeli aniseed, roso buah, lan gelatin, mula diprodhuksi ing Sheffield, Inggris, dening Geo. Bassett & Co Ltd.

Allsorts diproduksi dening akeh perusahaan ing saindenging jagad, nanging sing paling populer ing Eropa, utamane Inggris lan Walanda, ing endi diarani Engelse drop, tegese minuman keras Inggris. Dheweke uga umum ing Skandinavia, ing endi diarani Engelsk konfekt utawa Lakridskonfekt . Raksasa manisan Afrika Selatan Beacon ngasilake produk sing akeh, adol kanthi lokal lan ngekspor menyang Australia, Kanada, lan Portugal .