Latifa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Latifa
لطيفة
Latifa
Latar wuri
Jeneng lair Latifa Bint Alaya El Arfaoui
لطيفة بنت عليه العرفاوي
Jeneng liya Latifa
Lair (1961-02-14) Fèbruari 14, 1961 (umur 61)
Tunisia Manouba, Tunisia
Jinis Musik Musik Arab
Pakaryan
Taun aktif 1980-an – sekarang
Parusahan rekaman
  • Rotana Records
  • Akurama Records
  • Universal Music Indonesia
Agama Islam

Latifa Bint Alaya El Arfaoui utawi luwih ditepungi mawa jeneng Latifa (Arab: لطيفة بنت عليه العرفاوي‎‎; lair ing Manouba, Tunisia, 14 Fèbruari 1961; umur 61 taun) ya iku penyanyi lan aktris Tunisia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]