Langowan Kidul, Minahasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Langowan Kidul, Minahasa
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Langowan Kidul (Basa Indonésia : Langowan Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa provinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Minahasa