Tondano Lor, Minahasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tondano Lor, Minahasa
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Tondano Lor (Basa Indonésia : Tondano Utara), iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa provinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Minahasa