Kakas, Minahasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kakas, Minahasa
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri71.02.06 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Kakas iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Minahasa