Remboken, Minahasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Remboken, Minahasa
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kacamatan Remboken iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Minahasa