Remboken, Minahasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Remboken, Minahasa
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Remboken iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Minahasa