Langowan Kidul, Minahasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Langowan Kidul, Minahasa
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri71.02.17 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Minahasa {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Langowan Kidul (Basa Indonésia : Langowan Selatan), iku kacamatan ing Kabupatèn Minahasa provinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Minahasa