L-Innu Malti

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

L-Innu Malti iku lagu kabangsané Malta.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=L-Innu_Malti&oldid=942330"