Eusko Abendaren Ereserkia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Eusko Abendaren Ereserkia iku lagu kabangsané Laladan Otonom Basque ing nagara Spanyol.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]