Eusko Abendaren Ereserkia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Eusko Abendaren Ereserkia iku lagu kabangsané Dhaérah Otonom Basque ing negara Spanyol.

Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]