Eusko Abendaren Ereserkia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Eusko Abendaren Ereserkia iku lagu kabangsané Laladan Otonom Basque ing nagara Spanyol.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]