Eusko Abendaren Ereserkia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Eusko Abendaren Ereserkia iku lagu kabangsané Laladan Otonom Basque ing nagara Spanyol.

Tèks[sunting | besut sumber]

Alihbasa[sunting | besut sumber]