Eusko Abendaren Ereserkia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Eusko Abendaren Ereserkia iku lagu kabangsané Laladan Otonom Basque ing nagara Spanyol.

Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]