Tautiška giesmė

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tautiška giesmė iku lagu kabangsané Lituania.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tautiška_giesmė&oldid=942328"