Maamme

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Maamme (basa Suomi) utawa Vårt land (basa Swedia) iku lagu kabangsané Finlandia.

VartLandStatue.JPG
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Maamme&oldid=942324"