Du gamla, Du fria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Du gamla, Du fria iku lagu kabangsan rakyat Swedia.

Uga delengen[besut | besut sumber]