Du gamla, Du fria

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Du gamla, Du fria iku lagu kabangsan rakyat Swedia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Du_gamla,_Du_fria&oldid=942339"