Du gamla, Du fria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Du gamla, Du fria iku lagu kabangsan rakyat Swèdhen.

Uga delengen[besut | besut sumber]