Du gamla, Du fria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Du gamla, Du fria iku lagu kabangsan rakyat Swedia.

Uga delengen[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Du_gamla,_Du_fria&oldid=942339"