Ur svenska hjärtans djup en gång

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Ur svenska hjärtans djup en gång iku lagu kabangsan karajan Swedia.

Tèks[sunting | besut sumber]

Alihbasa[sunting | besut sumber]

Uga delengen[sunting | besut sumber]