Gibraltar Anthem

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gibraltar Anthem iku lagu kabangsané Gibraltar.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gibraltar_Anthem&oldid=812488"