Gibraltar Anthem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gibraltar Anthem iku lagu kabangsané Gibraltar.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]