Gibraltar Anthem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Gibraltar Anthem iku lagu kabangsané Gibraltar.


Tèks[besut | besut sumber]

Alihbasa[besut | besut sumber]