Menyang kontèn

Kuwum, Marga, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kuwum
Désa
Kuwum kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Kuwum
Kuwum
Kuwum kapernah ing Bali
Kuwum
Kuwum
Kuwum kapernah ing Indonesia
Kuwum
Kuwum
Koordhinat: 8°29′39″S 115°09′56″E / 8.49409°S 115.16555°E / -8.49409; 115.16555Koordhinat: 8°29′39″S 115°09′56″E / 8.49409°S 115.16555°E / -8.49409; 115.16555
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanMarga
Kodhe laladan
administrasi
51.02.07.2006

Kuwum iku désa ing Kacamatan Marga, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Marga, Tabanan