Kroya, Kroya, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kroya
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Cilacap
Kacamatan Kroya
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Kroya iku désa ing Kecamatan Kroya, Kabupatèn Cilacap, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]