Menyang kontèn

Kertaharja, Kramat, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kertaharja
Désa
Kertaharja kapernah ing Kabupatèn Tegal
Kertaharja
Kertaharja
Kertaharja kapernah ing Jawa Tengah
Kertaharja
Kertaharja
Kertaharja kapernah ing Indonesia
Kertaharja
Kertaharja
Koordhinat: 6°53′49″S 109°11′50″E / 6.89682°S 109.19711°E / -6.89682; 109.19711Koordhinat: 6°53′49″S 109°11′50″E / 6.89682°S 109.19711°E / -6.89682; 109.19711
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanKramat
Kodhe laladan
administrasi
33.28.15.2005

Kertaharja iku désa ing Kacamatan Kramat, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.