Menyang kontèn

Kendhel, Kemusu, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kendhel
Désa
Kendhel kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kendhel
Kendhel
Kendhel kapernah ing Jawa Tengah
Kendhel
Kendhel
Kendhel kapernah ing Indonesia
Kendhel
Kendhel
Koordhinat: 7°17′05″S 110°43′59″E / 7.28466°S 110.73314°E / -7.28466; 110.73314Koordhinat: 7°17′05″S 110°43′59″E / 7.28466°S 110.73314°E / -7.28466; 110.73314
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKemusu
Kodhe laladan
administrasi
33.09.17.2006

Kendhel iku désa ing Kacamatan Kemusu, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.