Menyang kontèn

Kedhungmulya, Kemusu, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kedhungmulya
Désa
Kedhungmulya kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kedhungmulya
Kedhungmulya
Kedhungmulya kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungmulya
Kedhungmulya
Kedhungmulya kapernah ing Indonesia
Kedhungmulya
Kedhungmulya
Koordhinat: 7°25′00″S 110°41′22″E / 7.41656°S 110.68938°E / -7.41656; 110.68938Koordhinat: 7°25′00″S 110°41′22″E / 7.41656°S 110.68938°E / -7.41656; 110.68938
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKemusu
Kodhe laladan
administrasi
33.09.17.2012

Kedhungmulya iku désa ing Kacamatan Kemusu, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.