Bawu, Kemusu, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bawu
Désa
Bawu kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Bawu
Bawu
Bawu kapernah ing Jawa Tengah
Bawu
Bawu
Bawu kapernah ing Indonesia
Bawu
Bawu
Koordhinat: 7°32′01″S 110°42′11″E / 7.53363°S 110.70299°E / -7.53363; 110.70299Koordhinat: 7°32′01″S 110°42′11″E / 7.53363°S 110.70299°E / -7.53363; 110.70299
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanKemusu
Kodhe laladan
administrasi
33.09.17.2005

Bawu iku désa ing Kacamatan Kemusu, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.