Keluarga Tak Kasat Mata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keluarga Tak Kasat Mata
DisutradaraniHedy Suryawan
Ditulis déningBonaventura Genta
Lele Laila
Evelyn Afnilia
DibintangiDeva Mahenra
Miller Khan
Ganindra Bimo
Wizzy Williana
Aura Kasih
Tio Pakusadewo
Kemal Palevi
Gary Iskak
Nino Fernandez
Richard Kyle
Perusahaan
prodhuksi
Max Pictures
Tanggal metu
2017
Nagara Indonesia
BasaIndonesia

Keluarga Tak Kasat Mata ya iku filem memedi Indonesia kang dibabar ing taun 2017. Disutradharai déning Hedy Suryawan. Filem iki diangkat saka forum Kaskus. Filem sing kedadeane bener-bener dilakoni Genta sing ditulis ing Kaskus minangka 13 pérangan, kedadean sing dilakoni Genta pas nyambut gawé ing perusahaan iklan ing Yogyakarta.[1][2]

  Paraga[3][besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 5 Aktor Tampan Ini Bintangi Keluarga Tak Kasat Mata, by diakses pada 5 Agustus 2017
  2. "Keluarga Tak Kasat Mata".
  3. Instagram Bonaventura Genta, by diakses pada 5 Agustus 2017