Sugia, Lamongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Sugio, Lamongan)
Jujug: pandhu arah, pados
Kacamatan Sugio
Kabupatèn
Kabupatèn Lamongan
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Désa/Kalurahan
---/---

Kacamatan Sugio iku kacamatan ing kabupatèn Lamongan, Jawa Timur.

  • Sidabogem
  • Kalitengah
  • Kedhungdadi
  • Sidareja
  • Kedhungbajar
  • Bedhingin
  • Bakalreja
  • Gondhang Lor
  • Pangkatreja
  • Karangsambigalih
  • Supenuh
  • Lebakadi
  • Deketagung
  • Jubel Lor
  • Sugia
  • Daliwangun
  • Jubel Kidul
  • Lawanganagung
  • Kalipang
  • German
  • Sekarnagus


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sugia,_Lamongan&oldid=1036914"