Karangnangka, Binangun, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangnangka
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
KacamatanBinangun
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karangnangka iku désa ing Kacamatan Binangun, Kabupatèn Cilacap, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]