Menyang kontèn

Karangkemiri, Jeruklegi, Cilacap

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangkemiri
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènCilacap
KacamatanJeruklegi
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karangkemiri iku désa ing Kacamatan Jeruklegi, Kabupatèn Cilacap, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]