Menyang kontèn

Karangasem, Wirasari, Grobogan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangasem
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
KacamatanWirasari
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Karangasem iku désa ing Kecamatan Wirasari, Kabupatèn Grobogan, Provinsi Jawa Tengah.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Wirasari, Grobogan, Jawa Tengah

Kelurahan: Dapurna | Dakara | Gedhangan | Kalireja | Karangasem | Kropak | Kundhèn | Majarebo | Sambireja | Tambahrejo | Tambaksela | Tanjungreja | Tegalreja | Wirasari