Karangasem, Cawas, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Karangasem
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangasem
Karangasem kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Jawa Tengah
Karangasem
Karangasem
Karangasem kapernah ing Indonésia
Karangasem
Karangasem
Koordhinat: 7°47′52″S 110°41′55″E / 7.7979°S 110.69867°E / -7.7979; 110.69867Koordhinat: 7°47′52″S 110°41′55″E / 7.7979°S 110.69867°E / -7.7979; 110.69867
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanCawas
Kodhe laladan
administrasi
33.10.05.2001

Karangasem iku désa ing Kacamatan Cawas, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)