Kanigara, Pagelaran, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kanigara
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKanigoro
Kanigara kapernah ing Kabupatèn Malang
Kanigara
Kanigara
Kanigara kapernah ing Jawa Wétan
Kanigara
Kanigara
Kanigara kapernah ing Indonésia
Kanigara
Kanigara
Koordhinat: 8°11′00″S 112°34′26″E / 8.18322°S 112.57376°E / -8.18322; 112.57376Koordhinat: 8°11′00″S 112°34′26″E / 8.18322°S 112.57376°E / -8.18322; 112.57376
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagelaran
Kodhe laladan
administrasi
35.07.33.2005

Kanigara iku désa ing Kacamatan Pagelaran, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.