Menyang kontèn

Kademangan, Pagelaran, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kademangan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKademangan
Kademangan kapernah ing Kabupatèn Malang
Kademangan
Kademangan
Kademangan kapernah ing Jawa Wétan
Kademangan
Kademangan
Kademangan kapernah ing Indonesia
Kademangan
Kademangan
Koordhinat: 8°12′27″S 112°35′36″E / 8.20763°S 112.59329°E / -8.20763; 112.59329Koordhinat: 8°12′27″S 112°35′36″E / 8.20763°S 112.59329°E / -8.20763; 112.59329
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagelaran
Kodhe laladan
administrasi
35.07.33.2003

Kademangan iku désa ing Kacamatan Pagelaran, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.