Kanigara, Blitar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kanigara
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kanigoro
Kanigara is located in Jawa Wétan
Kanigara
Kanigara
Kanigara is located in Indonésia
Kanigara
Kanigara
Koordhinat: 8°07′28″S 112°12′29″E / 8.12434°S 112.20798°E / -8.12434; 112.20798Koordhinat: 8°07′28″S 112°12′29″E / 8.12434°S 112.20798°E / -8.12434; 112.20798
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Blitar
Pamaréntahan
 • Camat Muslih Hadi Wibowo, SP.MM.
Kodhe pos 66171
Kodhe laladan
administrasi
35.05.10

Kanigara (Hanacaraka: ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦏꦤꦶꦒꦫ, Pegon: کٚچَمَتَنْ کَنِغَرَ), yaiku setunggal kacamatan ing Kabupatèn Blitar[1], Provinsi Jawa Wétan, Indonesia.

Geografi[besut | besut sumber]

Wilayah Kecamatan Kanigoro ngrupikaken daerah waradinan ingkang dipunpanggeni dening selan pikantuk letusan redi latu kalih selan ucul pikantuk saking endapan kali Brantas ingkang mili saking wetan ngilen, kaliyan kemiringan antawis 0-20 persen.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.