Binangun, Blitar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Binangun
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBinangun
Binangun kapernah ing Jawa Wétan
Binangun
Binangun
Binangun kapernah ing Indonésia
Binangun
Binangun
Koordhinat: 8°12′30″S 112°20′16″E / 8.2083°S 112.33774°E / -8.2083; 112.33774Koordhinat: 8°12′30″S 112°20′16″E / 8.2083°S 112.33774°E / -8.2083; 112.33774
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBlitar
Pamaréntahan
 • CamatAan Ernawanto, SE., MM.
Kodhe pos66193
Kodhe laladan
administrasi
35.05.16

Binangun (Hanacaraka: ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦧꦶꦤꦔꦸꦤ꧀, Pegon: کٚچَمَتَنْ بِنَڠُنْ), yaiku setunggal kacamatan ing Kabupatèn Blitar[1], Provinsi Jawa Wétan, Indonesia.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.