Kamasan, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kamasan
Désa
Kamasan kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Kamasan
Kamasan
Kamasan kapernah ing Bali
Kamasan
Kamasan
Kamasan kapernah ing Indonésia
Kamasan
Kamasan
Koordhinat: 8°32′52″S 115°24′34″E / 8.54771°S 115.40942°E / -8.54771; 115.40942Koordhinat: 8°32′52″S 115°24′34″E / 8.54771°S 115.40942°E / -8.54771; 115.40942
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kamasan iku désa ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung