Kaligawé, Pédan, Klathèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaligawé
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaligawe
Kaligawé kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Kaligawé
Kaligawé
Kaligawé kapernah ing Jawa Tengah
Kaligawé
Kaligawé
Kaligawé kapernah ing Indonésia
Kaligawé
Kaligawé
Koordhinat: 7°40′16″S 110°42′36″E / 7.67115°S 110.70987°E / -7.67115; 110.70987Koordhinat: 7°40′16″S 110°42′36″E / 7.67115°S 110.70987°E / -7.67115; 110.70987
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPédan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.12.2013

Kaligawé iku désa ing Kacamatan Pédan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)