Menyang kontèn

Kaimana, Kaimana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaimana
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua Kulon
KabupatènKaimana
Kode Kemendagri92.08.01 Edit nilai pada Wikidata

Kaimana iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Kaimana Provinsi Papua Kulon, Indonésia.

Kabupatèn Kaimana, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Kaimana

Distrik: Buruwai | Kaimana | Teluk Arguni | Teluk Etna

Kabupatèn Kaimana