Kaimana, Kaimana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaimana
Dhistrik
Nagara  Indonésia
Propinsi Papua Kulon
Kabupatèn Kaimana

Kaimana iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Kaimana Propinsi Papua Kulon, Indonésia.

Kabupatèn Kaimana, Papua Kulon
Lambang Kabupatèn Kaimana

Distrik: Buruwai | Kaimana | Teluk Arguni | Teluk Etna

Kabupatèn Kaimana


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaimana,_Kaimana&oldid=1055528"