Kagok, Slawi, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kagok
Kalurahan
Kagok kapernah ing Kabupatèn Tegal
Kagok
Kagok
Kagok kapernah ing Jawa Tengah
Kagok
Kagok
Kagok kapernah ing Indonésia
Kagok
Kagok
Koordhinat: 6°59′22″S 109°09′12″E / 6.98934°S 109.15333°E / -6.98934; 109.15333Koordhinat: 6°59′22″S 109°09′12″E / 6.98934°S 109.15333°E / -6.98934; 109.15333
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Tegal
Kacamatan Slawi
Kodhe laladan
administrasi
33.28.10.1007

Kagok iku kalurahan ing Kacamatan Slawi, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.