Slawi Wétan, Slawi, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Slawi Wétan
Kalurahan
Slawi Wétan kapernah ing Kabupatèn Tegal
Slawi Wétan
Slawi Wétan
Slawi Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Slawi Wétan
Slawi Wétan
Slawi Wétan kapernah ing Indonésia
Slawi Wétan
Slawi Wétan
Koordhinat: 6°59′16″S 109°08′39″E / 6.98765°S 109.1443°E / -6.98765; 109.1443Koordhinat: 6°59′16″S 109°08′39″E / 6.98765°S 109.1443°E / -6.98765; 109.1443
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanSlawi
Kodhe laladan
administrasi
33.28.10.1010

Slawi Wétan iku kalurahan ing Kacamatan Slawi, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)