Jean Tirole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jean Tirole
Kawarganegaran Prancis
Bidang Ékonomi mikro
Game theory

Jean Tirole (lair 09 Agustus 1953; umur 65 taun) iku sawijining direktur lan ékonom ing Toulouse School of Economics warga nagara Prancis sing kapilih minangka pamenang Bebungah Nobel ing babagan Ékonomi taun 2014 tumrap asil analisis ngenani kakuwatan pasar lan regulasi.

Pranala njaba[besut | besut sumber]