Oliver E. Williamson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Oliver E. Williamson
New Institutional Economics
Nobel Prize 2009-Press Conference KVA-42.jpg
Lair (1932-09-27) 27 Sèptèmber 1932 (umur 84)
Kawarganegaran  Amérika Sarékat
Bidang Ekonomi mikro
Dipangaruhi Ronald Coase
Herbert Simon
Richard Cyert
Ian Roderick Macneil
Mangaruhi Paul L. Joskow

Oliver E. Williamson (lair 27 Sèptèmber 1932; umur 84 taun) punika satunggiling ahli ékonomi saking University of California, Berkeley, Amérika Sarékat ingkang dipun wara-waraaken minangka panampi Penghargaan Nobel bidang Ekonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Elinor Ostrom.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]