Oliver E. Williamson

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Oliver E. Williamson
New Institutional Economics
Nobel Prize 2009-Press Conference KVA-42.jpg
Lair 27 Sèptèmber 1932 (umur 83)
Kawarganegaran Flag of the United States Amérika Sarékat
Bidang Ekonomi mikro
Dipangaruhi Ronald Coase
Herbert Simon
Richard Cyert
Ian Roderick Macneil
Mangaruhi Paul L. Joskow

Oliver E. Williamson (lair 27 September 1932; umur 83 taun) punika satunggiling ahli ékonomi saking University of California, Berkeley, Amérika Sarékat ingkang dipun wara-waraaken minangka panampi Penghargaan Nobel bidang Ekonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Elinor Ostrom.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Oliver E. Williamson ing Wikimedia Commons.