Oliver E. Williamson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oliver E. Williamson
New Institutional Economics
Nobel Prize 2009-Press Conference KVA-42.jpg
Lair (1932-09-27) Sèptèmber 27, 1932 (umur 86)
Kawarganegaran Cithakan:Country data Amérikah Sarékat
Bidang Ékonomi mikro
Dipangaruhi Ronald Coase
Herbert Simon
Richard Cyert
Ian Roderick Macneil
Mangaruhi Paul L. Joskow

Oliver E. Williamson (lair 27 Sèptèmber 1932; umur 86 taun) punika satunggiling ahli ékonomi saking University of California, Berkeley, Amérikah Sarékat ingkang dipunwara-waraaken minangka panampi Penghargaan Nobel babagan Ékonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Elinor Ostrom.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]