Elinor Ostrom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Elinor Ostrom
New institutional economics
Lair (1933-08-07) 7 Agustus 1933 (umur 83)
Kawarganegaran  Amérika Sarékat
Bidang Ekonomi Publik

Elinor Ostrom (lair 7 Agustus 1933; umur 83 taun) punika satunggiling ahli pulitik saking Indiana University, Amérika Sarékat ingkang dipuwara-waraaken minangka panampi Bebungah Nobel bidang Ekonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Oliver E. Williamson kanggé analisis ékonominipun gegandhèngan kaliyan kapamaréntahan lan sistem kapemilikan kolèktif.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Elinor_Ostrom&oldid=1092430"