Elinor Ostrom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elinor Ostrom
New institutional economics
Lair (1933-08-07) Agustus 7, 1933 (umur 86)
Kawarganegaran Cithakan:Country data Amérikah Sarékat
Bidang Ékonomi Publik

Elinor Ostrom (lair 7 Agustus 1933; umur 86 taun) punika satunggiling ahli pulitik saking Indiana University, Amérikah Sarékat ingkang dipuwara-waraaken minangka panampi Bebungah Nobel babagan Ékonomi taun 2009 sesarengan kaliyan Oliver E. Williamson kanggé analisis ékonominipun gegandhèngan kaliyan kapamaréntahan lan sistem kapemilikan kolèktif.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]