Jatiasih, Jati Asih, Bekasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{jeneng}}}
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Barat

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:Kalurahan ing Kota {{{jeneng dati2}}}]]

Jatiasih ya i

iku ibukutha kabupaten Jati Asih, Kutha Bekasi, Jawa Kulon, Indonesia .