Jason Cummings

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jason Cummings
Fyvie, Cummings and Stokes (cropped).jpg
Cummings (kiwo) main kanggo Hibernian ing taun 2016
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jason Steven Cummings[1]
Tanggal lair (1995-08-01) 1 Agustus 1995 (umur 26)
Papan lair Edinburgh, Skotlandia
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 35
Karir nom
2001–2007 Hutchison Vale
2007–2012 Heart of Midlothian
2012–2013 Hutchison Vale
2013 Hibernian
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2017 Hibernian 114 (55)
2017–2019 Nottingham Forest 14 (1)
2018Rangers (nyileh) 15 (2)
2018–2019Peterborough United (nyileh) 22 (6)
2019Luton Town (nyileh) 5 (1)
2019– Shrewsbury Town 34 (4)
Tim nasional
2014 Skotlandia U-19 1 (0)
2015–2016 Skotlandia U-21 8 (3)
2017–2018 Skotlandia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:39, 5 December 2020 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 18:39, 6 May 2018 (UTC)

Jason Steven Cummings (lair 1 Agustus 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Skotlandia sing main dadi Penyerang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 18th May 2019: Nottingham Forest" (PDF). English Football League. p. 24. Dibukak ing 4 September 2019.