Jagamulya, Tirtayuda, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jagamulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJogomulyo
Jagamulya kapernah ing Kabupatèn Malang
Jagamulya
Jagamulya
Jagamulya kapernah ing Jawa Wétan
Jagamulya
Jagamulya
Jagamulya kapernah ing Indonésia
Jagamulya
Jagamulya
Koordhinat: 8°15′41″S 112°50′02″E / 8.26133°S 112.83399°E / -8.26133; 112.83399Koordhinat: 8°15′41″S 112°50′02″E / 8.26133°S 112.83399°E / -8.26133; 112.83399
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTirtayuda
Kodhe laladan
administrasi
35.07.30.2004

Jagamulya iku désa ing Kacamatan Tirtayuda, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)