Purwadadi, Tirtayuda, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Purwadadi
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwodadi
Purwadadi kapernah ing Kabupatèn Malang
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Jawa Wétan
Purwadadi
Purwadadi
Purwadadi kapernah ing Indonésia
Purwadadi
Purwadadi
Koordhinat: 8°21′10″S 112°49′24″E / 8.35281°S 112.8234°E / -8.35281; 112.8234Koordhinat: 8°21′10″S 112°49′24″E / 8.35281°S 112.8234°E / -8.35281; 112.8234
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanTirtayuda
Kodhe laladan
administrasi
35.07.30.2013

Purwadadi iku désa ing Kacamatan Tirtayuda, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)